Amsterdamse huisjes muursticker

Wil je weer eens iets anders voor op de kinderkamer? Denk eens aan een Amsterdamse huisjes muursticker. Tover de kinderkamer om tot een heuse stad. Met behulp van muurstickers of behang is dit in een handomdraai gebeurd.

Amsterdamse huisjes muurstickers

Amsterdamse huisjes muursticker

Ben je op zoek naar muurstickers met Amsterdamse huisjes? Neem dan eens een kijkje bij Hoplakee. Hier hebben ze een set muursticker huisjes die je verspreid over de muur kan plakken.

Wel een muursticker in de vorm van een huisje, maar toch net wat anders? Kek Amsterdam heeft een schoolbordsticker in de vorm van een huisje. Maak zelf figuurtjes of tekst op de muursticker met schoolbordkrijt.

Poster behang

Naast muurstickers kan je natuurlijk ook eens denken aan behang. Behang een muur, en de hele kamer fleurt er van op. Zo creëer je eenvoudig een mooie wand met Amsterdamse huisjes.

Ben je enthousiast geworden? Misschien kan je op internet niet precies vinden wat je in je hoofd hebt. Je kan er dan voor kiezen om zelf je Amsterdamse huisjes muurstickers te maken. In het artikel zelf muurstickers maken lees je hier meer over.

Bron: Perron11

nog meer: wooninspiratie