Amerikaanse kinderkamer

Amerika, het land van het Vrijheidsbeeld en de stars and stripes. Dit land heeft genoeg ingrediënten om een hele gave Amerikaanse kinderkamer te maken. Met de juiste accessoires waant je kind zich straks aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. 
Kinderkamer Amerikaanse stijl

Amerika behang

Je begint in een Amerikaanse kinderkamer natuurlijk met super gaaf fotobehang. En van welke stad kan je nou beter foto’s maken dan van New York. De skyline is adembenemend en perfect voor op een muur in de slaapkamer. Bij New York Fotobehang verkopen ze meer dan honderd soorten fotobehang. Van de skyline, de bruggen van New York of losse elementen als het Vrijheidsbeeld, verkeersborden of illustraties.

Amerikaanse accessoires

Wat is een Amerikaanse kinderkamer zonder de kaart van Amerika aan de muur. Koop een kaart bij Posters.nl en stop hem in een mooie lijst of plak hem op de muur met masking tape. En leg dit super gave kussen met print van Myhomeshopping op een stoel of op bed om het geheel af te maken.

Stof Amerikaanse vlag

Van stof met de print van de Amerikaanse vlag kan je veel leuke dingen maken. Bijvoorbeeld sierkussens. Of je gebruikt het als overgordijnen of legt het als sprei op bed. Op deze manier breng je heel eenvoudig de Amerikaanse vlag in de kinderkamer. Stof met de Amerikaanse vlag vind je onder andere bij de Lapjesschuur of Parttex.

Amerikaanse kinderkamer of wereldse tienerkamer

Is je kind echt een wereldreiziger in spé? Maak dan een complete wereldkamer. Hoe je dit doet lees je in het artikel over Tienerkamer thema wereld.

Bron: 123kinderbehang

nog meer: wooninspiratie