vtwonen loves ambacht

Dit jaar gaat vtwonen tijdens de Woonbeurs helemaal los en hebben we van alles voor je in petto. In onze barn nemen we je terug naar de tijd van de oude ambachten. vtwonen loves ambacht!

woonbeurs vtwonen loves ambacht

keramiek

tegels

woonbeurs

Ambacht op de woonbeurs

Kom kijken in het keramiek-atelier hoe keramiek gemaakt wordt. Of laat in de zeefdrukkerij kaarten, theedoeken en tassen met door vtwonen gemaakte prints bedrukken. Genoeg te doen, genoeg te zien!

Keramiek-atelier

Speciaal voor de Woonbeurs verplaatst het creatieve duo Alissa en Nienke haar werkplek naar onze vtwonen barn. In het keramiek-atelier kun je met eigen ogen zien hoe zij keramische producten als kopjes, tegels en kommen maken. Alissa en Nienke kennen elkaar van de Design Academy en hebben hun creatieve krachten gebundeld in een ambachtelijk project. In hun creaties spelen zij met kleuren en keramiek. Het resultaat: prachtige, kleurrijke keramische producten die altijd uniek en handgemaakt zijn. ‘Wij willen dat onze kopjes echt gebruikt worden. Geen object om naar te kijken, maar een gebruiksvoorwerp waar mensen blij van worden.’ Dat wij er blij van worden is een feit.

Zeefdrukkerij

Bij vtwonen houden we van prints! Er is niets leuker dan alledaagse producten opleuken met een mooie quote, afbeelding of illustratie. Ben jij ook zo gek op prints? In onze kleine zeefdrukkerij zal Kiki van Caspel tassen, kaarten en theedoeken met door vtwonen gemaakte prints bedrukken. Ter plekke worden ook stoffen bedrukt om daar zitzakken van te maken en kun je bedrukte t-shirts kopen. Heb je zelf leuke ideeën of verzoekjes? Die zijn altijd welkom!

nog meer: wooninspiratie