Amazona: creatief met krijtverf

Is jouw huis toe aan een re-styling maar heb je geen tijd en geld om het volledige interieur op te knappen? Ga voor de ‘cheeky’ manier en kies voor nieuwe kleuren op de muur. Het resultaat zal je verbazen!Krijtverf Misty Taupe Living

Een kleurrijk verhaal

Je bent er uit: oude kleding en schoenen worden van zolder gehaald, want er moet geverfd worden. Misschien zijn er er zelfs wel wat meubels in huis die een goede lik verf kunnen gebruiken. Maar welke verf kies je? Het idee dat je met kleurkaarten in de weer moet bezorgt je nu al hoofdpijn. Maar ‘braaf wit’ is natuurlijk uit den boze in het geval van een re-styling.

Buitengewone verf

Voor buitengewoon mooie verf met diepe kleurpigmenten zit je goed met krijtverf van Amazona. Het kleurenpalet van Amazona krijtverf bestaat uit een diversiteit waar je ‘u’ tegen zegt. Wat dacht je bijvoorbeeld van: Vert de Bleu, Marrakesh roze, Jeans, Skin en Olijfgroen? En zo zijn er nog 15 bijzondere kleuren om uit te kiezen. De verf is 100% ecologisch en door de natuurlijke kleurpigmenten ontstaan er levendige en vooral diepe kleuren.

Amazona verf

krijtverf

Fijn voor het milieu

Met een verfkwast in de hand je huis en meubels een tweede leven gunnen is natuurlijk een mooie manier van recyclen, maar vaak minder goed voor het milieu en je gezondheid. De krijtverf van Amazona is 100% ecologisch en daardoor volledig biologisch afbreekbaar. Daarnaast is de verf volledig vrij van oplosmiddelen en weekmakers dus ook zacht voor je gezondheid.

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!

nog meer: wooninspiratie