Afterwork 2.0 bij Comptoir Be Burger in Wemmel

Hamburgers zijn doorgaans een snelle hap, maar daar denken ze bij Comptoir in Wemmel net iets anders over. Hier kan je terecht voor afterwork drankjes en premium burgers en blijf je gerust urenlang zitten.

Afterwork 2.0

Verfijnd fingerfood, burgers om duimen en vingers bij af te likken en originele drankjes zoals een Dame du Lac (bier waarin een shot wodka of bourbon wordt gedompeld): dat is het concept van Comptoir. Hier tillen ze het concept afterwork écht naar een hoger niveau. En dat in een ronduit unieke setting. Rood neonlicht, knusse zitplekken vol schapenvachtjes en industriële elementen zorgen voor een warme sfeer die een tikje underground aanvoelt. Bestel een meter bier aan de bar, smikkel van tapas gecreëerd door sterrenchef David Martin of bekom van een drukke werkdag in de chillzone. Waar je ook zin in hebt, hier kan je gerust de hele avond blijven.

Miniketen

Be Burger werd gelanceerd in 2015 door Sébastien De Messemaeker. Samen met chef Philippe Lartigue ontwikkelde hij premiumburgers met ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit. Geen hamburgers in fastfoodsetting, wel stijlvol tafelen zoals in een klassiek restaurant. En dat slaat aan: Be Burger is intussen uitgegroeid tot een miniketen met vier vestigingen. En nu komt daar dus ook Comptoir bij, waar restaurant en bar met elkaar worden gecombineerd.

Praktische info

Steenweg op Brussel 397, 1780 Wemmel. Open: maandag tot zondag: 12u – 14u30 en 18u – 22u.
Meer info via www.beburger.be

nog meer: wooninspiratie