Vrolijk Pasen in huis!

Daar zijn ze: de eerste lentezonnestralen. Dé tijd om de lente en die fijne pastelkleuren naar binnen te brengen. En we kunnen het huis klaarmaken voor Pasen. We geven je inspiratie voor een mooi gedekte tafel tijdens het paasontbijt, accessoires om het huis een kleurrijke touch te geven en leuke DIY-projecten.

Strooi met kleuren

Je haalt de paassfeer  gemakkelijk in huis door het gebruik van gele en paarse kleuren. Vergeet de bloemen niet! Deze vallen nog meer op in zelfgemaakte vazen met een vrolijke en kleurrijke touch.

Aan tafel!

Het paasontbijt of een brunch is, naast alle chocolade-eitjes, onmisbaar op Pasen. Een goede reden om de tafel sfeerfol aan te kleden. Niet alleen ziet een mooi gedekte tafel er gezellig uit, het nodigt uit tot aanschuiven. Wie weet smaakt het ontbijt zo nog lekkerder… Een theepot, gekleurde eierdopjes, vrolijke placemats en paasdecorati:; een paastafel aankleden is zo gepiept.

witte Paastafel

tafel Pasen

Handen uit de mouwen

Van hippe paaseieren schilderen en decoreren tot paashangers en andere decoratie. Met Pasen maak je het zo zot als je zelf wil. Met zelf geschilderde bordjes maak je van de gedekte tafel een feestje. Zo creëer je een gezellige paassfeer voor in huis met vrienden, familie of kinderen. Of je nu voor pastelkleuren kiest of een opvallende kleur als roze, geel, oranje en groen. Deze echte lentekleuren komen tijdens deze feestelijke dagen extra tot hun recht. En laten we ook de paastak niet vergeten!

Shop in stijl

Heb je twee linkerhanden, maar wil je wel graag je huis (bescheiden) onderdompelen in de paassfeer? Dat kan ook met producten in frisse pasteltinten. Of hou jij het toch alleen bij het versieren van de paastafel met onderstaande producten?

Pasen

Bron beeld: 1. binnenkijken in Dirkshorn – 2. vtwonen catalogus – 3. vtwonen maart 2015

Op zoek naar nog meer inspiratie en handige tips? Schrijf je hier dan zeker in op onze nieuwsbrief!

nog meer: wooninspiratie