Tijdloze klokken: onmisbaar in het dagelijkse leven én in het interieur

Nu de barre winter er eindelijk op zit en de dagen langer worden, kondigen de eerste warme zonnestralen de lente aan. En dat betekent dat het zomeruur voor de deur staat! Pijnlijk, die verandering in je slaappatroon. Gelukkig bestaan er een hele reeks klokken die ervoor zorgen dat je blik op het uur de moeite waard is!

Voor elke stijl

Van echte eyecatchers tot simpele stukken die lijken op te gaan in je interieur: klokken zijn een ware musthave in je interieur. Ze zijn niet alleen praktisch, maar kunnen ook de aankleding van je huis er net dat tikkeltje interessanter laten uitzien. Zoals er op elk potje een deksel past, bestaat er ook voor elke stijl de perfecte klok.

Kameleon of eyecatcher?

Ben je in een gekke bui of is je honger naar kleur in huis niet te stillen? Geen verfpot maar een kleurrijke klok zal voor het gewenste effect zorgen. Kleed de wand verder aan met bijpassende bordjes, lekker oubollig maar o zo karaktervol. Wie nood heeft aan rust en evenwicht kan dan weer terugvallen op een strakke of simpele klok. Zoals een kameleon valt hij niet altijd meteen op, maar hij is er wanneer je’m nodig hebt. Echte durvers gaan dan weer voor een robuust of stoer design dat zonder moeite z’n statement maakt in de ruimte.

Weet je niet meteen wat kiezen? Mix en match verschillende groottes voor een speels effect. Wij zetten je alvast op weg:

Bron: Styling Leonie Mooren, Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: wooninspiratie