Stoere opvallende wandklokken

Een klok is handig om te hebben, maar nog leuker om als eyecatcher te gebruiken in je huis! Juist een bijzondere en unieke vormgeving maken een klok tot een echte musthave. Ga bijvoorbeeld voor deze stoere wandklokken. Door een metalen, betonnen of houten uiterlijk heb je in een handomdraai die stoere look in jouw huis.

wandklokken

wandklokken beton en hout

Een 3D wandklok

De Karlsson rib wandklok is een klok die niet snel over het hoofd gezien zal worden. Deze wandklok heeft namelijk een uniek 3D-effect. De cijfers van de klok springen er als het ware uit en dat maakt de klok stoer. Opvallen doet hij nu zeker en vast!

Meer dan alleen een wandklok

Door de stoere en retro look van de Lene Bjerre klok zal deze een eyecatcher worden in je huis. Bovendien is het niet alleen een klok, maar ook nog een kookwekker en thermometer in één. Handig in de keuken! Hang deze klok op een plek waar hij altijd in het zicht hangt.

De betonnen wandklok

Beton is in! Dus deze betonnen wandklok past in elk interieur. Dankzij de strakke betonnen uitvoering krijgt de wandklok een robuust en stoer uiterlijk. Door de simpele uitvoering past deze klok in elke ruimte. Van woonkamer tot slaapkamer.

Robuust houten wandklok

Deze wandklok van Zuiver is herkenbaar door het gebruik van verschillende materialen. De klok bestaat uit robuust hout, het uurwerk is er in het wit opgeschilderd en de wijzers zijn gemaakt van aluminium. De combinatie van al deze materialen zorgt ervoor dat de klok genoeg aandacht krijgt. En dat is natuurlijk net de bedoeling!

Op zoek naar nog meer inspiratie en handige tips? Schrijf je hier dan zeker in op onze nieuwsbrief!

nog meer: wooninspiratie