Muurletters, daar kun je mee lezen en schrijven

Ze stonden al in de vtwonen van augustus maar ook op de Woonbeurs kwam ik ze veel tegen; Muurletters zijn hot!
muurlettersmuurletters kinderkamer

Decoreer de wand

Een wand in de keuken saai? Hang een leuk woord op en het wordt de spannendste muur in huis. Wanneer je muurletters in verschillende maten, kleuren en materialen met elkaar combineert, geeft  dat een nonchalant effect.  Onverwachte plekken doen het ook goed: zet een aantal muurletters neer of hang een cijfer of letter aan een touwtje aan de deur.
Gebruik leuke woordspelingen in de keuken als ‘liefde gaat door de maag’. Maar sfeerwoorden als Pure, Hapiness of Enjoy doen het ook altijd goed. Ook op een kinderkamer kun je met vrolijk gekleurde letters een abc’tje vormen.

Houten muurletters

In de vtwonen collectie zijn verschillende muurletters en -cijfers te vinden. Van klein tot groot. Muurletters van Raw Materials zijn gemaakt van oude boten waardoor geen een exemplaar hetzelfde is. De houten letters van Sissy-Boy Homeland en Kids Factory kun je verven in vrolijke kleuren om ze extra opvallend te maken. Leuk voor in de kinderkamer of babykamer. Je kunt de gipsen letters van Sissy-Boy Homeland ophangen aan de muur, maar ook gewoon neerzetten op de vensterbank of je kast.

nog meer: wooninspiratie