Mooi door mij

Mooi door mij brengt unieke, goed vormgegeven cadeauartikelen met een bijzonder verhaal. De producten van dit label worden gemaakt door mensen met een (verstandelijke) beperking. De authenticiteit van de makers en de ambachtelijkheid van de producten maakt het label uniek.

Mooi door Mij

mooidoormij4

mooidoormij3

mooidoormij2

Mooi door Mij

De producten zijn met ambacht gemaakt, stijlvol en geven de makers bovendien waardering en voldoening voor hun werk. Van duurzame materialen als klei en papier worden producten gemaakt waar je de hand van de maker in ziet. Nederlandse ontwerpers zijn de uitdaging aangegaan om artikelen te ontwikkelen naar hun standaard voor design met als voorwaarde dat die met eenvoudige handelingen te produceren zijn.

Bestaande ontwerpen die al aan die voorwaarde voldoen, hebben voor het label Mooi door mij, de uitstraling van nu gekregen: nieuwe kleuren en een eigen stempel. Dat eigen karakter van de artikelen laat je weten dat er met hart en ziel aan gewerkt is. Geen anonieme perfectie uit een massafabriek, hier heeft een mens aan gewerkt.

De eerste collectie van “Mooi door mij” omvat o.a. een wenskaart, gebaksschoteltjes (beide producten zijn ontwerpen van Chris Koens en Ramon Middelkoop), zakken voor oud Papier en een sleutelhanger (ontwerp Ellis Rowold en Sterre van Ooij).

Een prachtig nieuw merk met een prachtig verhaal!

nog meer: wooninspiratie