Mooi cadeau voor de feestdagen: Iittala giftbox

Ben je nog op zoek naar een mooi cadeau voor de feestdagen? Je kent vast wel de fraaie glas- en serviescollectie van Iittala. Het Finse designmerk komt nu speciaal voor Kerst met drie unieke thema-giftboxen.

iittala-giftbox

iittala-giftbox-schaaltjes-glas

Voor de feestdagen

De speciaal voor de feestdagen samengestelde cadeauboxen hebben elk een ander thema: A toast to us, Let’s enjoy good taste en Light up your life. Op de foto’s zie je de producten uit de Light up your life giftbox. In deze cadeaudoos zit de bekende Alvar Aalto schaal (ontworpen in 1936!) en 3 verschillende glazen waxinelichtjeshouders. De fraaie blauwtinten, de originele vormen en de perfecte afwerking maken dit een ideaal cadeau voor een bijzonder iemand.

Duurzaam design

Iittala dat is tijdloos en duurzaam design. Ooit begonnen als glasfabriek staat dit label inmiddels bekend om zijn stijlvolle objecten die zo gemaakt worden dat ze blijvend en tijdloos zijn en tegelijk functioneel en betekenisvol. Iitala brengt essentieel design dat relevant blijft, ook al verandert je leven of je interieur. Alle Iitala producten kunnen naar eigen smaak en stijl onderling gecombineerd worden.

Hier kun je de giftboxen bekijken. Kies uit de drie verschillende thema’s het perfecte cadeau voor jezelf of je geliefde.

Bron: April and May in samenwerking met Iittala
Beeld: April and May

nog meer: wooninspiratie