Het meisje met de … duif

In de binnenkijker van Anki en Casper van Zilverblauw staat een mooi porseleinen beeldje van een meisje met een gouden konijn op haar arm. Anki kocht het beeldje ooit op de Woonbeurs in Amsterdam, maar van wie was het nou ook al weer … !

anki beeldje duif
Na lang nadenken bleef het nog steeds één groot vraagteken. Op de redactie ging er ook geen lampje branden, onze speurtocht op internet leverde niets op en onze collega’s die de Woonbeurs organiseren konden ons ook niet verder helpen.

Hmmm. Omdat het zo’n fijn detail is in het kleurrijke huis van Anki en Casper plaatsten we het beeld toch. Inmiddels is het al weer een paar maanden later; het novembernummer ligt net te glimmen in de winkel en wat denk je: collega Monique komt het beeldje ineens overal tegen op internet! Het beeldje heet Ceramic Doll Pigeon Blue en is gemaakt door het ontwerpduo en zussen Lammers en Lammers uit Haarlem. Hun website lammersenlammers.nl is nog in aanbouw. Het beeldje is onder meer te koop bij: Store Without a Home, Bos en Heij en Friday Next.

We zullen het NOOIT meer vergeten!

Kijk op het blog van Anki www.zilverblauw.nl voor een glimp van haar huis. Máár vooral ook om haar blog te leren kennen (die gaat zeker tussen je favorieten!).

nog meer: wooninspiratie