IXXI lanceert collectie met Belgische artiesten

Goed nieuws voor wie nog op zoek was naar een origineel kerstcadeau: IXXI brengt voor het eerst een volledig Belgische capsulecollectie uit. Die shop je dit najaar bij conceptstore YOUR ANTWERP.

Originele wandbekleding, dat is sinds 2010 het stokpaardje van het Nederlandse IXXI. Dankzij hun concept waarbij visuals in kaarten worden opgedeeld en met koppelstukjes aan elkaar bevestigd worden, krijgt muurdecoratie een geheel nieuwe dimensie. Dit najaar komt het merk met een Belgische capsulecollectie met designs van een handvol Belgische artiesten. Wij zijn fan!

Eva Mouton

De Gentse Eva Mouton herwerkte een aantal iconische kunstwerken in haar typisch cartoonistische stijl. Van Warhol tot Van Gogh, Da Vinci en Vermeer. Ideaal voor wie op zoek is naar een laagdrempelige manier om kunst een plekje te geven in zijn/haar interieur. Liever een ‘echte’ Mouton? Voor de fans is er ook een collage van haar fijnste cartoons.

Bo Lundberg

Met visual artist Bo Lundberg werkte IXXI al eerder samen. Zo maakte hij voor hen al originele visuals van verschillende Europese iconische gebouwen als de Heinrich-Hertz-Turm in Hamburg en de Tower Bridge in Londen. En nu is eindelijk ook België aan de beurt! Zijn visie op het MAS is heerlijk kleurrijk. Een echte eyecatcher.

Wouter Struyf

Ooit was Wouter Struyf een fervente skater en surfer, tot hij door blessures niet meer op de ‘boards’ mocht staan. Hij besloot dan ook om zijn voorliefde voor de twee actiesporten op een andere manier te benaderen: door middel van fotografie. Met zijn werk haal je niet alleen een knap staaltje fotografie, maar ook een mooi verhaal in huis.

Eltipo

Eltipo kan je omschrijft zichzelf als ‘allround independent designer’ en is vooral bekend om z’n handgetekende en gevectoriseerde quotes en illustraties. De mosterd haalt deze Antwerpenaar bij extreme sporten, tattoo art, motocross en grafitti.

Joe Dynamite

Een tattoo artist heeft per definitie een echt tekentalent. Joe Dynamite, bezieler van Glorybound Tattoo, koos er dan ook voor om enkele unieke, handgeschilderde ontwerpen voor IXXI te creëeren. Onze favoriet? De zeemeermin!

Shoppen?

De Belgische capsulecollectie van IXXI shop je vanaf vrijdag 23 november 2018 bij YOUR ANTWERP, Kloosterstraat 90 in Antwerpen of online.

nog meer: wooninspiratie