Het populairste woonaccessoire heeft een wild randje

Poezen van België opgepast, er ligt een concurrent op de loer! Het populairste woonaccessoire in de vtwonen shop op dit moment is er namelijk een met een wild katachtig karakter: de Cheetah Vase. Met zijn spannende gevlekte kleuren haal je hiermee zó de sfeer van de savanne in het interieur.

vtwonen 03-2021 | populairste woonaccessoire de cheetah vaas op tafel
Hanglampen Multi-Lite Gubi, tafel Arp Design, vloerkleed Élitis, donkerblauwe en lichtblauwe stoelen Hay, houten stoelen zwarte zitting Bolia, gouden stekelitem Loods 5, kandelaar palmboom Anna+Nina, beelden Asian Mix Interior, vaas Artic Cheetah Vase the World, linnen gordijnen Interstil.

Populairste woonaccessoire

Wat sluipt regelmatig door de bosjes, is het snelste landdier op aarde en heeft een vacht met mega mooie vlekken? Inderdaad, een jachtluipaard! Nee, we zijn niet opeens veranderd in David Attenborough van Planet Earth… Maar de vacht van de cheetah, zoals het jachtluipaard in het Engels heet, is dé bron van inspiratie voor het populairste woonaccessoire in onze shop: de Cheetah Vase.

Gevlekte koning

Concurrentie voor onze poezenvrienden: met de Cheetah Vase is er een nieuwe gevlekte koning in huis. Net als het jachtluipaard is de vaas bedekt met verschillende kleine, grote, ronde en langwerpige vlekken. En die zijn uniek: omdat het glas met de mond wordt geblazen, is elke vaas nét iets anders qua uitvoering.

Zo style je de vaas

Deze vaas heeft niet veel poespas nodig. Maar met bloemen, of misschien nog wel mooier: droogbloemen, creëer je een fijn geheel. Op de foto hierboven wordt de Cheetah Vase gestyled met koele blauwtinten, wat de warme tint van de vaas in balans houdt. Liever de vaas in de slaapkamer? Door het luxe ogende glas krijg die ruimte zo’n fijne hotelchic-sfeer.

LEES OOK
Bij deze adressen haal je een bosje droogbloemen

nog meer: wooninspiratie