Mooie sieradenopbergers voor al jouw blingbling

Favoriete sieraden verdienen een speciaal plekje. Niet alleen omdat ze dierbaar zijn, maar ook omdat je zo in een oogopslag al jouw blingbling kunt zien. Deze sieradenopbergers zorgen er bovendien voor dat kettingen, armbanden, ringen en oorbellen niet meer in elkaar verstrengeld raken. Scheelt een hoop irritatie én ze blijven langer mooi.

vtwonen 2020 DIY special 01 | sieradenopbergers gedecoreerde badkamer
Badlaken 70×140 cm, marmeren pot met deksel (hm.com). IJzeren handdoekhouder (thefinestore.com). Zeep (loods5.nl). Sieraden (stories.com). Overig privébezit.

Laat maar hangen

Welke ketting wordt het vandaag? Je hebt het voor het uitkiezen met zo’n handige sieradenhouder. Hij heeft trouwens ook nog decoratieve waarde, zo’n sieradenopberger, want kettingen, armbanden en ringen zijn ook gewoon mooi om naar te kijken. Ook handig: er zijn speciale sieradenrekjes voor oorbellen.

LEES OOK
Mooi én praktisch: een nachtkastje stylen doe je zo

Orde in de chaos

Als je je niet gek wilt zoeken naar dat ene prachtige paar, dan bieden deze sieradenopbergers zeker uitkomst. Met een sieradendoos met verschillende compartimenten schep jij orde in een wirwar van halssnoeren en oorstekers. Ziet er niet alleen chique uit, je beschermt de sieraden ook tegen stootschade en stof. 

LEES OOK
Het hotelgevoel in je eigen slaapkamer, zo krijg je het voor elkaar

Op een schaaltje

Draag je elke dag dezelfde sieraden? Dan volstaat een mooi sieradenschaaltje om je favorieten op neer te leggen. Zet ‘m op een praktische plek, bijvoorbeeld op het nachtkastje of in de badkamer, en laat de sieraden hier elke avond achter. Staat niet alleen leuk, je sieraden gaan geen kant op en je kunt ze de volgende ochtend makkelijk terugvinden. 

LEES OOK
DIY: kunstige schaaltjes van klei

nog meer: wooninspiratie