Style jouw huis met… een letterbak

De letterbak anno nu is van groot formaat en voelt zich overal thuis. Boven de zetel, maar ook in de badkamer.

letterbak met planten

Thema letterbak

Kies een thema voor de invulling van je letterbak. Iets waar je op het moment geen genoeg van kunt krijgen. Wat dacht je van de cactus? Voeg een paar andere dingen toe voor een levendig geheel. Mooi: alle groentinten tegen de grijze achtergrond.

letterbak wit

De badkamer is altijd bezet

Met twee letterbakken naast elkaar in de badkamer heb je alle ruimte voor handdoeken en fijne beautyproducten. Vergeet er vooral niet een aantal dingen in te zetten die gewoon leuk zijn om naar te kijken. Hier steekt het wit van de letterbak af tegen de donkergrijze muur. Het effect is helder en fris.

letterbak keuken

Anders-dan-anders-keukenkastje

Zeg nou zelf: zo’n letterbak boven het werkblad in de keuken is toch veel leuker – want verrassender – dan een standaard bovenkastje of een plank? Zet er je mooiste keukengoed in zodat de kast niet alleen praktisch is, maar ook als een schilderij zo mooi. Ook hier is het kleurpalet mooi in toom gehouden.

letterbak kinderkamer

Verboden voor grote mensen

De letterbak voelt zich ook thuis in de kinderkamer. Plek genoeg voor knuffels en andere belangrijke slaapkamervrienden. De letterbak kan natuurlijk ook horizontaal op de grond staan. Dan is het naast opberger meteen een leuke extra zitplek. Alleen voor junior.

letterbak boven de bank

Mooi voor boven de zetel

Door twee letterbakken – met inhoud – horizontaal boven de bank te hangen, kleed je meteen je hele zithoek aan. Een mooie pronkplek voor je favoriete items. De kast werkt als lijst. Je kunt er ook iets opzetten, maar houd het beperkt voor een rustig beeld.

nog meer: wooninspiratie