Accessoires meisjeskamer

De kleuren zijn gekozen, het behang zit op de muur en de meubels staan op hun plek. Nu is het tijd voor de aankleding van de kinderkamer. Met leuke accessoires maak je van de slaapkamer een knus plekje. Grote kans dat je bij onderstaande adressen slaagt voor mooie meisjeskamer accessoires! accessoires meisjeskamer

Accessoires meisjeskamer

De kinderkamer oogt pas gezellig met mooie decoratie en accessoires. Afhankelijk van het thema, de stijl en de kleuren kleed je de meisjeskamer verder aan. Een basic meisjeskamer kun je aanvullen met accessoires in een leuke accentkleur, zoals roze of rood. Zijn de muren en meubels al druk en kleurrijk? Kies dan voor accessoires in rustige kleuren. Denk bij meisjeskamer accessoires aan beddengoed, verlichting en stickers.

Accessoires voor de babykamer

Een onmisbare accessoire voor een babykamer is een muziekdoosje of mobiel boven het bed. De kleurrijke mobiel op de foto hiernaast vind je bij Design Lemonade. De pompons zijn erg leuk voor de nieuwsgierige oogjes van de kleine meid. Fijne decoratie voor de muur zijn de posters van PSikhouvanjou. Koop een mooie lijst en je hebt een echte blikvanger in de kinderkamer. Het vogelhuisje van Basiclabel is onze favoriet!

Accessoires voor de kinderkamer

Zoek je een leuk dekbedovertrek voor de meisjeskamer? Dan ben bij Lief! Lifestyle aan het goede adres. Zij hebben bedtextiel met vrolijke dessins. Op het bed leg je een aantal zachte kussens. Verlichting voor een leuk prijsje vind je bij Ikea.

Bron: Design Lemonade

nog meer: wooninspiratie