8 onmisbare accessoires voor de badkamer

Badderen, douchen en tanden poetsen doe je allemaal in de badkamer. Maar hoe zorg je dat je badkamer bij jouw woonstijl past én alle functionele producten bevat? Wij delen vandaag 8 onmisbare, stijlvolle accessoires voor je badkamer.badkamer

1. Wattenschijfjesdispenser van Zack

Met deze dispenser berg je jouw wattenschijfjes stijlvol op. Doordat hij zo smal is, kun je hem overal neerzetten zonder dat hij teveel ruimte in beslag neemt. En je hebt snel een wattenschijfje te pakken.

2. Wasmand van House Doctor

Deze wasmand van House Doctor heeft een extra functie. Allereerst gooi je je vuile was erin en daarna leert hij je de was doen. En hij staat ook ontzettend leuk. Een kind kan de was doen.

3. Badbrug van Umbra

Vanaf nu hoeft je boek nooit meer op het randje van je bad te liggen. Met deze badbrug van Umbra zet je je boek rechtop en kun je makkelijk lezen. Ook genieten van een drankje? De brug heeft ook een plek voor je glas. Handig!

4. Handdoeken van Walra

Klaar met douchen of badderen? Deze handdoeken zijn niet alleen om af te drogen, ze zijn ook heerlijk zacht.

5. Wattenstaafjeshouder van Menu

Naast het opbergen van je wattenschijfjes, kun je ook je wattenstaafjes een stijlvol plekje geven. Niet langer in een lelijk plastic doosje of verpakking, maar in een houder van gelakt RVS. En een handig detail: de houder heeft ook een spiegeltje!

6. Handdoekstang van Zack

Handdoeken ophangen wordt een eitje. Met deze handdoekstang van Zack hang je jouw handdoek stijlvol op. Bevestig het rek naast de wastafel en je kunt je handdoek direct pakken.

7. Bolina spiegel van House Doctor

Deze spiegel van House Doctor is een blikvanger in je badkamer. De spiegel heeft een bronskleurige rand en met de stijlvolle ketting hang je hem op. Met zo’n pronkstuk wordt in de spiegel kijken nóg leuker!

8. Zeeppomp van Blomus

Houd jij ook zo van robuust en toch simpel? Dan is deze zeeppomp geschikt voor jouw badkamer. Het strakke, simpele design met een robuust tintje van de pomp geeft een stoere uitstraling aan je badkamer.

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!

nog meer: wooninspiratie