70s interieur: verlaagde zithoeken, lavalampen en meer

Verlaagde zithoeken, lavalampen, muurbetimmering, het interieur uit de seventies is terug! Je hoeft echter deze spullen niet in huis te halen, want het zijn enkel de stoelen in eivorm, macramé-plantenhangers en grote planten die we meer en meer terug zien. Ook de kleurrijke prints en retro-designs zijn perfect voor het jaar 2018. Terug in de tijd dus!

Een jaren 70-interieur van nu

Grote kamerplanten zijn in het jaren 70-interieur onmisbaar. Ook een must voor deze stijl: een schapenvacht over de stoel, extra bijzettafels en een dik vloerkleed. Uiteraard mogen felle kleuren niet ontbreken en ook donker hout wordt veel gespot in het 70s interieur. Tip! Met de items van het merk Madam Stoltz zorg je voor een modern 70s interieur.

Onze favorieten voor een interieur uit de seventies

Kussenhoes van Madam Stoltz, Shabby kussen van HKliving, kussen van Bahne, kussen van Zuiver, wanddecoratie van Madam Stoltz, Eternal bloempot van pt,, plantenhanger van Bloomingville, Helmi deken van Brita Sweden, hoekzetel van i-Sofa, schapenvacht van Vestbjerg, salontafel van Lene Bjerre en vaas van Madam Stoltz.

Bron: Madam Stoltz

nog meer: