6x de mooiste raamversiering

Wat doe je met die saaie ramen? Er is heel veel coole raamversiering, check deze ideeën maar eens.

glas in lood

raamversiering

raamdecoratie

moestuin

keukenrek

zithoek

1. Glas in lood raamversiering

Een doorsnee raam wordt meteen een blikvanger met gekleurde folie. Deze simpele ingreep zorgt voor een modern glas-in-loodeffect.

2. Uitknipkunst

Met dit poëtische ‘uithangbord’ zit je niet te kijk en het licht valt er toch mooi doorheen. Kies voor een gedicht of een mooie afbeelding, laat het uit een houten plaat laceren en voilà, een origineel kunstwerk als raamversiering.

3. Speelhoekje

Handig en gezellig: maak je van de vensterbank een speelplaats voor de kinderen. Bevestig een plank voor het raam die diep genoeg is om aan te zitten. Leuke kinderstoel erbij, speelgoed her en der en je vensterbank is aangekleed.

4. Kruidentuintje

De vensterbank is de ideale plek voor een minimoestuin. Door het licht en de warmte kunnen kruiden en stekjes goed groeien én het is een leuke mix om naar te kijken.

5. Keukenrek als raamversiering

Van een stuk hekwerk of betonraam maak je een rek waar al het moois uit de keuken aan kan hangen. Ziet er lekker nonchalant uit en je hoeft nooit meer te zoeken.

6. Wegdroomhoekje

Wordt dit straks de favoriete plek in huis? Creëer een extra diepe vensterbank vol kussens op een zacht plaid. Je krijgt een knusse hoek waar je kunt lezen of heerlijk naar buiten kunt staren.

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!

nog meer: wooninspiratie