5x decoreren met planten

De botanische woonstijl blijft populair. Mooie planten vinden door het hele huis een plekje op de grond, in de lucht of aan de muur. Met deze vijf tips om te decoreren met planten maak je van het groen ware blikvangers en creëer je een groene omgeving waarin je heerlijk tot rust kunt komen.
5x decoreren met planten

Op een voetstuk

Heb jij een paar mooie planten die een speciale plek verdienen? Plaats deze dan op een voetstuk! Meerdere van deze aandachtstrekkers bij elkaar zorgen voor een speels effect. Ferm Living heeft leuke plantenstandaarden in de collectie waarmee je uitstekend kunt decoreren met planten.

5x decoreren met planten

Ingepakt met papier

Doe mee met deze trend en plaats je planten in een papieren hulsel, zoals de Caia-zakken van Lene Bjerre. In een grote zak kun je zelfs een klein boompje kwijt!

5x decoreren met planten

Glazen bol

Deze glazen ontwerpen van Mica zijn een kruising tussen een stolp en een vaas. Dit zorgt voor een mooi groen tafereel en een artistiek stilleven.

5x decoreren met planten

Hoog en droog decoreren met planten

Aan een tak, voor het raam of aan het plafond, de plantenhangers kun je door de hele ruimte verspreiden. Handig wanneer je niet veel ruimte hebt en toch een groen accent in huis wilt. Zelf een macramé plantenhanger maken? Dat kan natuurlijk ook!

5x decoreren met planten

Plant in de mand

Manden als opbergers? Bij Madam Stoltz en Lene Bjerre zien we dat manden ook een leuke mogelijkheid bieden om planten een speciale plek te geven. Met rieten-, bamboe- of raffia manden versterk je de natuurlijke uitstraling in huis.

Shop de leukste plantenpotten

Plantenstandaard van Handed By, plantenhanger van Bloomingville, Plant Guy plantenhanger van RESCUED, mand van Nordal, Miko vaas van Mica Decorations, papieren zak van A Little Lovely Company, mand van Bloomingville, Miko stolp van Mica Decorations, zak van Serax, plantenstandaard van Madame Stolz.

Op zoek naar gewone bloempotten om je planten in te plaatsen? Bekijk dan eens de uitgebreide collectie bloempotten.

Bron: 1. Ferm Living – 2. UASHMAMA – 3. Mica Decorations – 4. Madam Stoltz – 5. Lene Bjerre

nog meer: