5 x huisparfum van Dr. Vranjes bij DE BORGHT: schrijf je in en win

Nu het kouder wordt, spenderen we meer tijd binnen. Het ideale moment dus om een nieuw huisparfum in te slaan. Zo geurt jouw woning het ganse najaar heerlijk!

Natuurlijk en verfijnd

Een echte autoriteit in de wereld der huisparfums is Dr. Paolo Vranjes, de oprichter van het gelijknamige Italiaanse geurmerk Dr. Vranjes. Samen met z’n team ontwikkelt hij huisparfums op basis van natuurlijke ingrediënten als kruiden, bloemen, fruit en houtsoorten. Een waar genot! En dat niet alleen voor de neus, maar ook voor het oog. De glazen flessen zijn mondgeblazen en kregen de vorm van de Duomo in Firenze. De geschenkverpakking wordt dan weer vervaardigd uit handgeschept papier.

De huisparfums van Dr. Vranjes zijn enkel verkrijgbaar in gespecialiseerde zaken zoals DE BORGHT in Mechelen, de winkel bij uitstek voor interieurliefhebbers met een fijne smaak. Je vult er je winkelmandje niet enkel met een nieuwe huisgeur maar ook kunstobjecten, meubels woonaccessoires, bloemen en planten. En wie na het shoppen honger heeft, loopt er door naar het restaurant Stassart11 waar je over de middag terecht kan voor een smakelijke lunch en in de namiddag voor high tea of apéro.

Schrijf je in en win!

Intussen benieuwd naar de geur van de Dr. Vranjes-huisparfums? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van vtwonen en vul onderstaand formulier in om kans te maken op één van de vijf exemplaren. Hier vind je het wedstrijdreglement. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht.

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars zijn Marieke C., Greet D.B., Bert S., Carine B. en Maria S.

Niet gewonnen? Niet erg. Je kan shopt de huisparfums van Dr. Vranjes bij DE BORGHT in Mechelen.

nog meer: wooninspiratie