4x inspirerende interieurs op Instagram

Interieurinspiratie doe je overal op, zowel off- als online. En het liefst de hele dag door. Wij lijstten onze 4 favoriete interieur Instagrammers van het moment op!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Van Peteghem (@sarah_cocolapine) on

1. @sarah_cocolapine

Sarah Van Peteghem is een Belgische interieurontwerpster die momenteel in Duitslad woont. Haar stijl is eerder minimalistisch, wat zich vertaalt in een clean interieur met veel zwart-wit en natuurlijke kleuren. Fan van de prints aan de muren? Die kan je bestellen op Sarah’s website!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nelson ? (@nelplant) on

2. Nelplant

Een ding is duidelijk: de Gentse twintiger Nelson heeft groene vingers. Zijn kleine studiootje is werkelijk volgestouwd met planten, van de monstera tot een duo varens en zelfs avocadoplanten. Zijn urban jungle deelt hij met z’n kat Mira, een chocoladebruine British Fold die zijn beelden zo mogelijk nòg leuker maken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ontwerpbureau Zilverblauw (@zilverblauw) on

3. Zilverblauw

Roze kitsch? Think again. Anki van Zilverblauw laat zien dat dat allesbehalve het geval is. Haar interieur is een uitgebalanceerde mix van industrieel en modern met kleurrijke accenten. En die gele trap? #wanted!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Styled by Sabine | interieur (@styledbysabine) on

4. @styledbysabine

Het interieur van styliste Sabine zouden we dan weer eerder als bohemian omschrijven. Veel kleur, overal planten en tapijten met prints zowel op de grond als aan de muren. Zo voelt het altijd een beetje als zomer!

Meer interieurinspiratie? Neem snel een kijkje op onze pagina met binnenkijkers.

nog meer: wooninspiratie