4 tips en trucs voor basic wonen

In samenwerking met House of Mayflower

Basic wonen saai? Welnee! Met wat simpele tips & trucs wordt ook een puur interieur lekker pittig. Hoe je dat doet, lees je hier.

basic wonen

1. Houd de basis naturel

Een puur interieur begint met een rustige basis. Combineer stoer vormgegeven houten tafels en kasten met naturel getinte banken en stoelen. Inspiratie nodig? Pure basics is de huisstijl van woonwinkel House of Mayflower. Alle spullen uit de collectie, die je kunt bekijken in de 2000 m2 grote showroom, sluiten naadloos op elkaar aan.

2. Ga voor maatwerk

Een uniek interieur is nooit saai. Ga daarom voor maatwerk. House of Mayflower ontwerpt zelf kasten en banken waardoor je altijd iets bijzonders koopt. Bovendien kunnen veel meubels speciaal op maat worden gemaakt, zoals de grote winkelkasten uit de byHouse-collectie. De kasten zijn strak vormgegeven en kunnen in elke kleur worden gespoten. Ook de collectie zitmeubels is zo ontworpen dat je je eigen bank kunt samenstellen met de verschillende elementen en stoffen. Nieuw is de bank Caluna waarbij je een hoekbank kunt maken met een diepe zit voor lange mensen en een ondiepe zit voor mensen met korte benen.

3. Werk met accenten

Kleurrijke woonaccessoires, mooi vormgegeven lampen en grof geweven vloerkleden geven het interieur pit. Nieuw bij House of Mayflower zijn de zeer grof geweven vloerkleden in allerlei grijstinten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende structuren; van dikke noppen tot heel platte kleden. Alle woonaccessoires zijn overigens ook online te bestellen. 

4. Laat je adviseren

Kom je er zelf niet uit? Aarzel niet om een van de stylistes van House of Mayflower om advies te vragen. Zij kunnen een persoonlijk interieurplan voor je maken met een spannende indeling, mooie stoffen en passende kleuren. Behalve met particuliere woonhuizen hebben de stylisten ook ervaring met het inrichten en stylen van kantoorruimtes, vergaderzalen en andere bedrijfsruimtes.

Bron: House of Mayflower

nog meer: wooninspiratie