3x SS19 modetrends in je interieur

Warmere dagen vragen om een nieuwe garderobe. Twee keer per jaar voorziet de mode-industrie ons van nieuwe collecties en ook dit voorjaar blazen de labels ons van onze sokken. Maar wist je dat je deze frisse trends op een unieke manier kan integreren in je interieur? Wij zetten drie ideetjes op een rij.

Goud

Goud is altijd een goed idee, als je het ons vraagt. We dragen het vaak als accessoire maar ook het interieur staat beeldig met gouden accessoires. Het toont chique en je kan het eindeloos combineren met andere kleuren. Daarnaast scoor je altijd met een gouden bijzettafeltje of schaal. Net dat tikkeltje extra! Helemaal ondersteboven van goud? Hier lees je hoe je ’t kan stylen zonder dat het té wordt.

Fluffy

Furry coats zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en ook tijdens dit onvoorspelbare voorjaar sturen we ze nog niet naar huis. Op de catwalk voegen ze deze lente ook veren toe aan het fluffy-lijstje. Krijg je niet genoeg van aaibare items? Wat dacht je van fluffy kussens op de zetel? Of een heerlijke schapenvacht die extra karakter geeft aan je woonkamer. Geef maar toe, je hebt nooit genoeg zachte accessoires.

Ton sur ton

Eighties en nineties maakten enkele seizoenen geleden hun comeback. Wie jaren tachtig zegt, zegt felle kleuren en veel glitter maar ook monochrome outfits zoals straffe ton sur ton maatpakken. Is jouw interieur daar ook klaar voor? Heus niet zo moeilijk. Met accessoires of meubels in dezelfde tint haal je deze trend zelf in huis. Daarnaast is ton sur ton ook enorm rustgevend en oogt het stijlvol.

Bron: 1. vtwonen 07-2016 | Fotografie Tjitske van leeuwen | Styling Marianne Luning, 3. vtwonen catalogus najaar 2016 | Fotografie Sjoerd Eickmans | Styling Cleo Scheulderman

nog meer: wooninspiratie