3 ideeën voor extra zomergeluk

De temperatuur stijgt, de zon laat zich wat vaker zien: het is zomer! We maken ons op om naar buiten te leven. De tuin in, het terras op of naar het strand. Met deze items wordt elke zomerdag een feest. zomer geluk

Zomeridee 1

Met z’n allen buiten dineren doe je aan een lange tafel. Heel mediterraans. Een houten bankje erbij is handig omdat er dan altijd nog iemand kan aanschuiven.

Zomeridee 2

Een dag werken met je voetjes in het zand? Het kan tot en met 30 september bij Ajuma in Zandvoort waar vtwonen een fijne beach office heeft ingericht. Liever dichter bij huis naar het strand? Lees dan hier onze favoriete beachbars.

Zomeridee 3

Of je ze nu buiten of binnen ophangt: een hangmat geeft overal een zomerse vibe. Voor dat heerlijke Ibiza-gevoel en natuurlijk om languit in te luieren.

Zomergeluk shoppen

zomer

Kussen van By Mölle, kussen van By Mölle, karaf van Zuperzozial, stoel van La Chaise Longue, buitendouche van Seletti, plant van Green Lifestyle Store, hammamdoek van Hammam, speaker van Piet Hijn Eek by LEFF Amsterdam, balsem van Meraki, barbecue van Bloomingville, plant van Green Lifestyle Store.

Bron: vtwonen 06-2017 | Beeld Tine K Home

nog meer: wooninspiratie