15x onze favoriete theelichthouders

Van theelichthouders heb je nooit genoeg. Op de vensterbank, op tafel, op een wandplank. Eigenlijk kun je overal en altijd theelichtjes in huis plaatsen. Want wat is nu gezelliger dan kaarslicht in huis? Vooral op een romantische avond zijn ze natuurlijk onmisbaar.

Theelichtjes

Wie kent ze niet, theelichtjes. Vroeger werden ze vaak gebruikt om de thee warm te houden. Deze kaarsjes zijn volop te verkrijgen en kosten bijna niets. Zo kun je het kaarsje dus altijd snel vervangen als het is opgebrand en heb je jarenlang plezier van je theelichthouder. Een theelichtje brand ongeveer vier uur. Tegenwoordig heb je ze ook in allerlei kleuren en zelfs als geurkaarsen.

Glazen theelichthouder

Je vindt op vtwonen theelichthouders van allerlei materialen, waaronder glazen houders. Ook deze zijn er weer in allerlei vormen en maten. Liever een ander materiaal? Je hebt niet alleen glazen theelichthouders, maar ook lichtjes van andere materialen zoals rvs, plastic, hout of zelfs papier.

Candlebags

Zo zijn er ook theelichthouders van papier, deze worden ook wel candle bags genoemd. Doordat ze gemaakt zijn van papier schijnt het licht van het theelichtje er gemakkelijk doorheen. Zet een theelichtje in een simpele glazen houder en de print op het papier wordt van binnenuit verlicht. Dit zorgt voor een warme en gezellige uitstraling. Heel mooi in de zomer op het terras, maar ook leuk als brievenbuscadeau!

Onze favoriete theelichthouders

Story theelichthouder van Räder, theelichtzakje van Räder, theelichthouder van Bloomingville, cube van Leonardo, theelichthouder van Tine K Home, theelichthouder Brighton van Riverdale, theelichthouder van Bloomingville, theelichthouder huis van Räder, theelichthouder van Vestbjerg, theelichthouder van Casa Vivante, sfeerlicht van Iittala, Midar theelichthouder van Riverdale, kaarsenhouder POV van Menu, theelichthouder van Wonen Landelijke Stijl by J-Line, theelichthouder  van Bloomingville.

Bron: Bloomingville

nog meer: