14x interieurcadeautjes voor Valentijn

Liefde is geven en nemen. En al helemaal op Valentijn. Geen zin in een traditioneel boeket rozen of een doos chocolade? Met deze cadeautjes verras je je lover écht (en ze staan ook nog eens leuk in je interieur)!

De beste cadeaus zijn persoonlijk en laten zien dat je er over na hebt gedacht, en dat hoeft geen rib uit je lijf te betekenen. Natuurlijk weet je als geen ander waar je partner blij van wordt, maar we geven je graag een paar suggesties voor het geval je om ideeën verlegen zit.

Pak het dit jaar net iets anders aan en geef je geliefde bijvoorbeeld een vaas cadeau in de plaats van een boeket. Als je het éxtra romantisch wil maken, pluk je een aantal wilde bloemen uit de tuin om de vaas mee te vullen. Of ga je misschien liever voor een cadeau met betekenis? Een gallerij vol liefde bijvoorbeeld? Die kan je makkelijk zelf maken door jullie mooiste herinneringen in te kaderen. Hoe meer variatie, hoe leuker. En vergeet niet dat de liefde door de maag gaat. Een cadeautje voor in de keuken is daarom ook altijd mooi meegenomen. Wie kookt de volgende keer een romantisch dinertje?

nog meer: wooninspiratie