14x de mooiste vtwonen tegels

vtwonen tegels zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren… Mat, glanzend, met en zonder subtiel grafisch dessin, houtprint of met een kleine afdruk van een huisje, hart of cirkel. Ze zijn geschikt voor alle ruimtes in huis, dus óók voor de badkamer. Let op: vloertegels kunnen eventueel ook aan de muur bevestigd worden met extra sterke lijm, maar wandtegels zijn niet geschikt om op de vloer te leggen.

woonkamer-lichtgrijze-tegel
woonkamer-grjize-tegel
Dessins-terracotta
keuken-wandtegel
buitentegels-zwart-wit
buitentegels-zwart-wit-grijs
slaapkamer-tegel-hout
Glanzend-grof-gebakken
hangstoel-grijze-tegel
badkamer-zwarte-grijze-tegel
badkamer-kleedkamer
woonkamer-grijze-vloertegelwandtegel-bloemen

vtwonen tegels van Douglas & Jones

Een parel waar we trots op zijn: de vtwonen tegel­collectie. Tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Douglas & Jones. Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur. Voor op de vloer of tegen de wand. Houtlook en betonlook tegels met een klassiek of modern tintje. Sober en kleurrijk. Strak en speels.

Nieuw: vtwonen buitentegelcollectie

Op zoek naar een bijzondere tegel voor je tuin of terras? De vtwonen duostone tegel met dessin (3 dessins in 2 kleurvarianten) is hét antwoord op deze vraag. Mix & match er op los met deze stoere XL tegels en verrassende dessins en creëer zo een buitenvloer met een ‘twist’. De keramische buitentegels van duostone zijn bijzonder praktisch. De tegels zijn heel easy to clean. Net zo makkelijk als je vloertegels binnen. En de buitentegels blijven hun kleur behouden.

Op vtwonentegels.nl en vtwonenbuitentegels.nl vind je meer info en een overzicht van alle dealers.

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!

nog meer: wooninspiratie