vtwonen

12x hippe bureaustoelen

Of je nu voor je studie of voor het werk achter een bureau zit, het werkt altijd prettiger in een comfortabele bureaustoel. Naast het feit dat je ontspannen aan het werk kunt gaan, is het ook belangrijk dat de bureaustoel past in het interieur. Gelukkig vind je hippe bureaustoelen tegenwoordig in alle vormen en kleuren, zodat je prettig zit en een stoel hebt naar je eigen smaak.


Hippe bureaustoelen - Werkplek inrichten - Thuis

Bureaustoel kiezen

Een goede werkhouding is belangrijk bij het voorkomen van rugklachten. Daarom kan het zoeken van een goede bureaustoel best lastig zijn. Wil je bijvoorbeeld een bureaustoel met armleuningen? Een die verstelbaar is? Een simpele zwarte of juist een felgroene? Gelukkig helpen wij je op weg. Bij dit overzicht van alle bureaustoelen kun je gebruikmaken van de filters om de juiste bureaustoel voor bij jouw werkplek te kiezen.

Armstoelen

Ben je van plan om niet de hele dag achter een bureau te zitten, dan kun je kiezen voor een iets minder luxueuze stoel. Omdat het toch fijn is om je armen af en toe te laten rusten, zijn armstoelen een aanrader. Ook tussen de eetkamerstoelen kan wellicht de juiste stoel zitten die jouw werkplek nog mooier maakt.

Nu nog de rest van je werkplek

Eenmaal een fijne bureaustoel gekozen, ben je nog niet klaar. Laat je daarom inspireren door de artikelen de werkplek: 3x net even anders, kantoor aan huis en een opgeruimd bureau.

Onze favoriete bureaustoelen

Beau stoel van Zuiver, Feston stoel van Zuiver, Mia stoel van Zuiver, Monday stoel van FEST Amsterdam, Boston bureaustoel van Rivièra Maison, OMG stoel van Zuiver, Doulton Office bureaustoel van Zuiver, Flexback stoel van Zuiver, Lars stoel van LaForma, Davi stoel van Scapa Home, Albert Kuip stoel van Zuiver en metaal wire stoel van HKliving.

Bron: vtwonen mei 2011 | Fotografie Jeroen van der Spek | Styling Cleo Scheulderman

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties