12x de mooiste plaids voor de herfst

Sfeer en warmte zijn onmisbare factoren om van je huis een aangenaam thuis te maken. Maar dat behaaglijke gevoel creëren kan soms best lastig zijn. Gelukkig zijn er allerlei mooie woonaccessoires waarmee je je huis in een handomdraai omtovert in een warme, sfeervolle en gezellige thuis. Een van de accessoires waarmee je dat gemakkelijk doet is een plaid. We selecteerden de 12 mooiste!

Perfecte plaid

Een plaid is niet alleen fijn ’s avonds op de zetel, het is ook een echte sfeermaker. Door de toevoeging van textiel voelt je interieur meteen een stuk warmer aan. Daarnaast is het met plaids en dekens gemakkelijk combineren. Wat voor interieur je ook hebt en wat je woonwensen ook zijn: er is altijd een plaid te vinden dat aan je eisen voldoet. Of je nu gaat voor een basic exemplaar of juist kiest voor een echte blikvanger.

De mooiste plaids voor de herfst

Zwarte plaid van Mica Decorations, gemêleerd gebroken witte plaid van Malagoon, grijze plaid van Stapelgoed, plaid Holm van House in Style, Viggo plaid van De Kussenfabriek, Lalah plaid van Lene Bjerre, Viggo plaid met visgraat motief van De Kussenfabriek, grijze plaid van Malagoon, beige plaid van Elvang, plaid met franjes van Modern Earth, Donegal plaid van KAAT Amsterdam, Berber plaid van Malagoon.

Bron beeld: Made.com

nog meer: