12x de mooiste bijzettafels

Geen functioneler kleinmeubel dan de bijzettafel. Handig is het item dus zeker. Je kunt de bijzettafel ter decoratie gebruiken, maar je kunt het meubelstuk ook in de buurt van de zetel of je (lounge)stoel zetten voor je drankje of een goed boek. De bijzettafel is ook een goed alternatief voor de salontafel, voor het geval je weinig ruimte hebt, en voor het nachtkastje. Reden voor ons om de 12 mooiste bijzettafels te selecteren.

De nieuwste trends

Trends komen en gaan, dus het kan weleens lastig zijn om ze bij te houden. Momenteel zijn bijzettafels gemaakt van natuurlijke materialen en juist tafels met een metalen onderstel populair. Ook tafeltjes gemaakt van meerdere materialen komen veel in het interieur terug. Kun je niet kiezen? Je hoeft niet voor een bijzettafel te gaan, meerdere exemplaren bij elkaar is een trend die voorlopig nog niet voorbij is.

Voordelen van de bijzettafel

Dat de bijzettafel handig is, staat vast. Maar waar kun je het tafeltje eigenlijk allemaal neerzetten en hoe combineer je het? In de woonkamer kun je de tafel naast en voor de zetel plaatsen. Zet je de tafel naast de zetel, dan kun je het tafeltje combineren met een tafellamp of wat woonaccessoires. Voor de zetel doet de bijzettafel dienst als salontafel en is het aan te raden niet al te veel woonaccessoires op het kleinmeubel te plaatsen. In de slaapkamer kun je het meubelstuk gebruiken als nachtkastje en waar dan ook in huis kun je er een plant opzetten en de bijzettafel neerzetten ter decoratie. Hét grote voordeel van deze tafel? Je kunt het item gemakkelijk verplaatsen. Je gaat er dus nooit mee de mist in. Ideaal!

Onze favoriete bijzettafels

Cupid bijzettafel van Zuiver, bijzettafel van Madam Stoltz, Tolhan bijzettafel van LaForma, Rapale bijzettafel van Casa Vivante, Hexagon bijzettafel van Leitmotiv, Cappuccino bijzettafel (set van 2) van Bloomingville, Enamel bijzettafel (set van 3) van Zuiver, Turning tafel van Menu

nog meer: