Even voorstellen: de 101 Woonideeën-keuken

Deze eilandkeuken van Woonexpress en 101 Woonideeën is een combinatie van metallic en eiken en een plaatje voor ieder huis. De keuken wordt je nieuwe favoriete plek in huis.

101 Woonideeën-keuken

101 Woonideeën-keuken

De kastenwand is uitgevoerd in de kleur eiken zijde grijs. Het eiland vormt met de kleur carbon metallic een mooi contrast. De ruime koelkast is naast de combi-magnetron geplaatst en er is in de overige kasten veel opbergruimte. Over ergonomie is ook nagedacht in deze keuken: de koelkast en combimagnetron zijn zo geplaatst dat je niet door je knieën hoeft om er gebruik van te maken. Boven de hoge combimagnetron is nog een extra kastruimte geplaatst waar je spullen kunt opbergen die je niet zo vaak gebruikt. Naast de kasten is een speelse nissenwand gemaakt. Op het greeploze kook- en spoeleiland zit de kookplaat, spoelbak, kraan, vaatwasser en afzuigkap. Bovendien heeft het eiland 4 laden die zijn voorzien van Blumotion, waardoor de la zacht sluit. Het 62 mm dikke werkblad is uitgevoerd in een versleten betonlook.

De 101 Woonideeën-keuken zoals getoond inclusief alle apparatuur, werkblad, spoelbak en kraan kost € 5.950 (excl. nissenwand, optioneel via Woonexpress).

Kijk voor meer informatie op www.woonexpress.nl

nog meer: wooninspiratie