Jouw voorjaarshuis is basic

In jouw basic voorjaarshuis hou je niet van veel poespas, maar juist van rust en licht. Je kiest het liefst voor lichte tinten en voor natuurlijke materialen. Met wat accessoires hier en daar zorg je voor evenwicht in huis. En je maakt het spannend met grafische prints. Less is more, dat is jouw motto. 

Tijdloos en eigenzinnig basic

Puur en eigenzinnig, dat is de basis voor jouw voorjaarshuis. Je maakt een basic interieur uitdagend door er persoonlijkheid aan toe te voegen. De sfeer is veelal tijdloos, fris, licht, leefbaar en no-nonsense. Pastel, grijs en witte met zwarte accenten mogen zeker niet ontbreken in jouw voorjaarshuis. Materialen als hout, linnen en beton lenen zich perfect voor een basic interieur. Er mag geleefd worden, dus durf te mixen met stijlen als: Scandinavisch, design, landelijk en klassiek.

Ken je deze merken al?

Het is de kunst om de juiste items te kiezen én met elkaar te combineren. Deze merken sluiten aan bij jouw basic voorjaarshuis. Wij hebben ook al zes favoriete items voor je geselecteerd.

basic voorjaarshuis shoppen

Binnenkijken

Kijk af bij anderen en laat je inspireren. Slimme en praktische oplossingen, kleurrijke keuzes en smaakvolle stylingideeën; de vtwonen binnenkijkers staan bol van inspiratie. Deze huizen sluiten aan bij jouw voorjaarshuis:

Basic stylingideeën

basic voorjaarshuis

basic nude woonkamer voorjaarshuis

nog meer: