vtwonen

Win een Lamzac van Fatboy

De zomer staat recht voor de deur en daar horen heel wat leuke tuin-, familie- en borrelmomenten bij. Misschien pik je eens een leuk event mee of ga je gezellig rusten in het park. Ideaal, want dankzij Fatboy mogen wij maar liefst 8x een Lamzac weggeven!

Lamzac Fatboy blauw

Geniet overal met de Lamzac van Fatboy

Laat de zomer beginnen met deze supercomfortabele, trendy luchtzak van Fatboy. De Lamzac blaast zichzelf op binnen enkele seconden en laat je overal genieten; in het park, op het strand, of zelfs op het vliegveld. Heerlijk voor binnen én buiten dus. Wij geven maar liefst 8 exemplaren weg in een kleur of print naar keuze. Waarde: €74,50. Waag je kans en doe mee aan deze wedstrijd!

Hoe deelnemen? Mail jouw gegevens naar  redactie.gaelmaisonfeelingwonen@sanoma.com en vertel ons waarom jij deze luchtzak wil ontvangen! De wedstrijd loopt tot en met 31 juli. Neem hier het wedstrijdreglement door.

Meer over Fatboy vind je hier.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Cornelis Annemie op 15 juli 2018 om 23:55

wow leuke prijs!!!

>

ANITA LAMPAERT op 28 juni 2018 om 14:44

Ideaal voor mijn terras!

>

Diane Mertens op 24 juni 2018 om 06:52

Wie wil er nu geen LAMZAC van FATBOY winnen????

>

MORATO Dolores op 21 juni 2018 om 15:57

Mijn dochter, Laura, verjaart op 29 juni a.s. Ze heeft haar 1° jaar als leerkracht erop zitten. Haar eerste echte zomervakantie sinds jaren komt eraan (laatste 6 jaar steeds moeten blokken voor de 2de zit en haar thesis). Kan ze nu lekker genieten van haar vakantie en heerlijk chillen in de Lamzac ! Dus ik zou haar dit graag als cadeau geven :)

>

Cornelis Annemie op 20 juni 2018 om 22:35

leuke prijs!!!

>

JOOSTEN MIA op 20 juni 2018 om 19:16

Beste redactie

Graag zou ik deze Lamzac willen winnen want ik heb een zéér bewogen jaar achter me...Mijn enige petekind Bjorn (23 j.) heeft ongeveer 1 jaar geleden een einde gemaakt aan zijn leven. Ik ben altijd een goede tante en meter voor hem geweest. Hij heeft een bericht nagelaten (onbeantwoorde liefde en andere problemen). Het is nu tijd dat ik wat aan mezelf ga denken, de Lamzac zou me helpen ontspannen bij het lezen van een goed boek... Hartelijk dank voor uw aandacht ! Vriendelijke groeten - Mia.

>

vandenbussche charline op 20 juni 2018 om 16:37

lijkt me zalig om daar in te liggen, dat kende ik nog niet! lekker luieren, dat wordt hier een "gevecht" wie het eerste mag!

>

Nadia De Bois op 20 juni 2018 om 16:18

Waarom ik deze Lamzac van Fatboy wil winnen? Wel heel eenvoudig; een gewone stoel is toch maar saai om op te zitten/liggen in de tuin! En met dit wordt het een stuk vrolijker :)

>

Rita vandaele op 20 juni 2018 om 16:14

Ik vind die zeer mooi
Zou beeldig staan in mijn stadstuintje

Shop suggesties

Inspiratie suggesties