Lees vtwonen met korting verder!

Enkel en alleen voor De Morgen abonnees

vtwonen verder lezen? Dat kan nu met een uitzonderlijk aanbod met 31% korting. Een abonnement op vtwonen, dat is elke maand het laatste nieuws op trend- en lifestylegebied in je bus, met tips & tricks en DIY-ideeën van de vtwonen stylisten om thuis mee aan de slag te gaan. Kies hieronder je abonnement: hoe langer je leest, hoe meer korting je krijgt.  

Kies bij betaalwijze voor domiciliëring en krijg nog eens een extra korting van 10%!

vtwonen abonnement
Het magazine vtwonen staat vol met het laatste nieuws op trend- en lifestylegebied, tips & tricks en DIY-ideeën van de vtwonen stylisten om mee aan de slag te gaan. In het tijdschrift vtwonen vind je een mix van woonstijlen en persoonlijke verhalen. Zo kun je in ieder nummer in de rubriek ‘Binnenkijken’ bij andere mensen naar binnen gluren. vtwonen biedt volop inspiratie voor een mooi en leefbaar huis. Haal jouw portie woongeluk in huis en kies voor een voordelig vtwonen magazine abonnement!

Voordelen voor vtwonen abonnees
Met een vtwonen abonnement geniet je elke keer weer van trendy wooninspiratie. Je ontvangt vtwonen in je brievenbus, nog voordat het in de winkel ligt, en bent daarmee voordeliger uit dan wanneer je het los koopt in de winkel.

Geef vtwonen cadeau
Ken je iemand die (ook) fan is van een trendy woonstijl? Geef dan een abonnement op vtwonen cadeau! Profiteer nu van deze speciale aanbieding en betaal slechts €6,25 per maand!  

Vragen over je abonnement?
Onze klantendienst helpt je graag verder elke werkdag van 8u tot 16u30 via het nummer 02/556.41.50 of via mail naar abo.dpgmedia@partnerpress.be

Deze aanbieding is geldig in België t.e.m. 31/12/2020. Het voordeeltarief geldt voor 7/15/30 nummers, ongeacht eventuele prijsstijgingen. Het abonnement stopt automatisch.
Uw persoonlijke gegevens worden verzameld en verwerkt door AMP NV, Lenniksebaan 451, 1070 Anderlecht; ondernemingsnummer 0403.482.188. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens en uw rechten kunt u de volgende webpagina raadplegen:
viapress.be/cgv. Lees hier het privacybeleid van DPG Media Home Deco.

nog meer: