Deze DIY opbergbank is dé oplossing tegen rommel

Wat je binnen doet om het netjes te houden, werkt buiten ook. Zet een opbergbank neer, eventueel met wat decoratieve opbergmanden ernaast. Dat schept op twee manieren ruimte: niks ligt meer in de weg en de buitenruimte wordt nóg meer een verlengstuk van je interieur.

In de tuin

Tja, waar laat je je gieter en dat lekkere warme plaid voor een frisse avond? In de klepbank natuurlijk! Een opberger die niet alleen handig is, maar ook prima zit.

Opbergbank in de kinderkamer

In de kinderkamer is een opbergbank ook ideaal. Schilder een houten klepbank in wit en leg er kussens op in primaire kleuren. De opbergbank is ideaal om speelgoed in te bewaren.

Opbergbank maken

Je kunt deze opbergbank, of klepbank, zelf maken. De werkbeschrijving vind je bij klepbank maken. Als je handig bent kun je deze klepbank zelf maken aan de hand van de werkbeschrijving en tekening. Kijk bij onze zelmaakideeën voor nog meer slimme zelfmakers.

Meer opbergideeën

Je kunt spullen op allerlei creatieve manieren opbergen, zoals in ene opbergbank. Natuurlijk zijn er ook nog mooie handige kasten. Ook leuk is de dekenkist een vintage medicijnkast of een lockerkast. Kijk voor meer opberg inspiratie bij wooninspiratie.

Bron: vtwonen augustus 2010 | Fotografie Bob Eshuis | Styling Susanne Kennedy

nog meer: diy