Eenvoud met pit: zo krijg je een basic interieur

Basic saai? Helemaal niet! Jouw interieur weerspiegelt perfect wie je bent: niet te veel tierlantijntjes, jij houdt van rechtdoorzee en no-nonsense. Wit, natureltinten en zwart passen perfect in een basic interieur, net als natuurlijke materialen. Een basic woonstijl is tijdloos, maar krijgt een speelse touch door persoonlijke details. Ontdek hier hoe je deze stijl toepast in jouw interieur. (promotie)

Eenvoud met karakter

Hout is de basis van een basic interieur, net als andere natuurlijke materialen. Hou het luchtig door bijvoorbeeld een leren zetel in lichte kleur te combineren met katoenen kussens en plaids. Met rotan, linnen en wol straalt je interieur puurheid en eenvoud uit. Door zijn tijdloze karakter profiteer je jarenlang van je basic interieur!

Persoonlijke details

Voor rust en harmonie kies je voor lichte kleuren, maar in een basic interieur is ook de combinatie zwart-wit een echte topper. Combineer de contrasterende kleuren met natureltinten en je krijgt een fijn interieur met karakter. Niet spannend genoeg? Strepen of grafische prints zorgen voor diepte. Persoonlijkheid creëer je door goedgekozen details: ga gerust voor die grappige quote, leuke poster of dat opvallende tapijt: je interieur krijgt er alleen maar meer pit van!

 

Inspiratie opdoen voor je eigen basic interieur?

Kriebelt het om je interieur in te richten volgens de basic stijl, maar weet je niet goed waar te beginnen? Bij Meubelen Verberckmoes kan je je laten inspireren door de basic inspiratiebox in hun toonzaal. Hun vijf toptips voor het creëren van een basic interieur:

  • Creëer rust door eenvoud door te trekken in je hele interieur.
  • Een natuurlijk kleurenpalet is typerend voor een basic interieur, maar een klein experimentje met felle kleuren kan geen kwaad!
  • Kies voor ambacht, zo krijg je duurzame kwaliteit.
  • Graag de natuur in huis? Dat kan zeker bij een basic stijl. Hoe meer planten, hoe liever!
  • Varieer met de textuur van je onbewerkte materialen. Wat dacht je van een combinatie van zachte wol, ruw hout, stevig linnen en dik leder?

De inspiratieboxen kan je ook zien in ons tv-programma ‘Een frisse start met vtwonen‘.

Shoppen in de basic stijl

shopping basic

Alles verkrijgbaar bij Meubelen Verberckmoes.

Doe de test!

Toch niet helemaal overtuigd of de basic stijl wel iets voor jou is? Doe hier de test en ontdek welke stijl jou op het lijf geschreven is!

Bron: in samenwerking met Meubelen Verberckmoes

nog meer: De woonstijl die bij je past