vtwonen

De keukenkraan: inspiratie

De nieuwe generatie keukenkranen hebben professionele allures. Veel modellen zijn uitrekbaar, er is veel aandacht voor ergonomie en gelukkig ook voor zuinig waterverbruik. Bovendien is de vormgeving top zodat de kraan een blikvanger in jouw keuken wordt.

klassiek kraan

Net als vroeger

Wie houdt van een landelijke of klassieke stijl, wil die look consequent doortrekken. Aan comfort moet je zeker niet inboeten. Ook in het assortiment klassieke kranen vind je vandaag een eengreepsmengkraan. Deze kraan in verouderde messing komt uit de collectie Thames van het merk Kenny & Mason. Ook beschikbaar in chroom, nikkel, geborsteld nikkel, goud en messing.

eengreepsmengkraan

Zwenken mag

De eengreepsmengkraan Esprit in wit of zwart trekt de aandacht met een afgerond, slank kraanlichaam en een strakke, rechte uitloop en kraanhendel. Dankzij de hoge, zwenkbare uitloop is het vullen van hoge potten kinderspel.

goud koper kraan

 Goud uit de muur

Voor wie eens wil afwijken van het traditionele zilvergrijze roestvrijstaal en chroom, bestaat er ook rosé goud voor een aparte look. De collectie Cyprum van Dornbracht heeft een hoogglansoppervlak op basis van 18 karaats goud met koper.

Bron: Compleet Wonen Keukens & Badkamers editie 2016-2017 | Foto 1 Taps&Baths – Foto 2 Francke – Foto 3 Dornbracht | Tekst Anneleen Peeters

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties