Ontdek de nieuwe vtwonen collectie kerstaccessoires

In het dagelijkse leven bestaat het vtwonen-servies uit fijne basics, maar zet het neer bij kaarslicht en het ontpopt zich tot een serie stijlvolle tafelgasten. Nu nog wat glanzende kerstballen en fijn linnengoed erbij en de tafel is klaar voor het feest.

gedekte tafel feest vtwonen collectie
Donkerblauw porseleinen servies, 16-delig € 99,-, ook verkrijgbaar als losse onderdelen vanaf € 3,95. Matblauw porseleinen servies, 16-delig € 99,- of 36-delig € 239,-, ook verkrijgbaar als losse onderdelen vanaf € 4,50. Matzwart porseleinen servies 16-delig € 99,- of 36-delig € 239,-, ook verkrijgbaar als losse onderdelen vanaf € 1,95. Diverse metalen kandelaars zwart en donkerblauw vanaf € 8,95. Glazen vaas 22×31 cm (Øxh) € 69,95. Linnen tafelkleed, 150×250 cm (bxl) € 79,95. Zwarte ornamenten ring 100 cm (Ø) € 24,95, ook in formaat 80 cm (Ø) € 19,95. 

Kiss me…

…under the mistletoe. Zo’n ring gevuld met mistletoe boven de tafel zorgt direct voor een dosis romantiek. Niet dat het nodig is: op dit serviesgoed word je vanzelf verliefd. Hier op tafel staat een mix van verschillende vtwonen serviezen: matzwart, matblauw en donkerblauw.

De vtwonen serviezen

Het serviesgoed is gemaakt van A-kwaliteit porselein en is geschikt voor de vaatwasmachine, magnetron en oven. Wil je dit droomservies op je feesttafel? Dit kun je ervan verwachten.

Bij kaarslicht

Goed gezelschap, lekker eten en een mooi gedekte tafel; meer heb je niet nodig voor een geslaagde avond. De kerstmagie komt met een zilverkleurig gespoten takje asparagus op het bord.

SHOP DE COLLECTIE
Past deze moody collectie helemaal bij jouw idee van een knusse kerst? Shop de kerstaccessoires hier

servies vtwonen collectie
Donkerblauw porseleinen servies, 16-delig € 99,-, ook verkrijgbaar als losse onderdelen vanaf € 3,95. Matblauw porseleinen servies, 16-delig € 99,- of 36-delig € 239,-, ook verkrijgbaar als losse onderdelen vanaf € 4,50. Matzwart porseleinen servies 16-delig € 99,- of 36-delig € 239,-, ook verkrijgbaar als losse onderdelen vanaf € 1,95. Diverse metalen kandelaars zwart en donkerblauw vanaf € 8,95. Glazen vaas 22×31 cm (Øxh) € 69,95. Linnen tafelkleed, 150×250 cm (bxl) € 79,95. Zwarte ornamenten ring 100 cm (Ø) € 24,95 (ook in formaat 80 cm (Ø) € 19,95 en in kleur ijsblauw). M.m.v. com-anders.nl (kast en tafel), sostrenegrene.com/nl (stoelen met stof). Overig privébezit. Spread 1 beeld rechts (bovenaanzicht servies)
guirlande vtwonen collectie
Metalen guirlande met klokjes, 250 cm € 16,95. Metalen guirlande met sterren, 250 cm € 12,95 (ook verkrijgbaar in ijsblauw).

Rondje van de zaak

Geen bubbels, maar ballen, geserveerd op een stijlvol dienblad, in plaats van in de boom. De manier om een tafel of een kast snel in feestsfeer te stylen. Ook leuk om cadeau te doen, die stijlvolle kerstballen.

Uitpakken maar

Door de schoorsteen klinkt een tevreden ‘hohoho’. De boom, de lichtjes, de krans, de pakjes, alles staat klaar voor een paar verrukkelijke kerstdagen. Voor een stijlvolle boom die bij elke woonstijl – maar het best bij een basic woonstijl – past, ga je voor een kleurpalet van zwart en wit in de boom, met hier en daar een toefje zilver. In deze boom zijn gedroogde bladeren zilver gespoten; een budgetproof versiertip.

kerstballen juten dienblad vtwonen huiscollectie
Juten dienblad, 31 cm (Ø) € 34,95. Diverse kerstballen vanaf € 4,95.

Schijn bedriegt

Al die vlammen en lichtjes stelen de show aan het einde van het jaar, waardoor de donkere serviesstukken wat bescheiden lijken. Jij weet wel beter: dit zijn de stabiele blijvers die dag in, dag uit shinen.

Decorstukken

Zo gegroepeerd op een bijzettafel of op een wandplank worden deze kandelaars prachtige decorstukken. Ze maken van elke ruimte een toneel om bij weg te dromen. Een simpele fles tover je om tot chique kandelaar met zo’n gouden tuut. Zet ‘m naast de nieuwe chubby, ronde kandelaren en de ouderwets-met-nieuwe-touch kaarshouders en er ontstaat een mysterieus, feestelijk geheel.

zwarte kaarsen

Licht uit, kaarsen aan: de flakkerende vlammen geven extra

glans aan het feest

nog meer: Woonaccessoires