Het voorjaarshuis van blogger Lovelifelovefashion

Het is weer zover, de lente is in aantocht en dat betekent bij vtwonen een nieuwe kans om die fantastische voorjaarswedstrijd te winnen. Voor wie de wedstrijd nog niet kent: you’re in for a treat! Basically moet je een mega wishlist maken met spullen om jouw perfecte voorjaarshuis in te richten. En dit alles ter waarde van €10.000. Jaja geen euro minder of meer. Om je alvast op weg te helpen heb ik enkele van mijn persoonlijke tips verzameld. Maar de meest belangrijke die ik kan geven: begin nu al met de voorbereiding en ga al lekker op zoek naar de juiste spullen.

zwart-wit tuin

Voorjaarshuis

De naam zegt het zelf al: voorjaarshuis. Wil je meer kans maken op die fantastische prijs, pak dan je volledige woning aan en niet enkel je slaapkamer of woonkamer. Laat zien aan de hand van je wishlist dat je ervoor gaat & elke ruimte wil omtoveren tot een worthy #vtwonenbijmijthuis kamer. Hello gepimpte badkamer, dromerige slaapkamer, stoere woonkamer, gezellige keuken en sfeervol tuintje!

Blijf trouw aan jezelf

Blijf trouw aan je visie and keep your eyes on the ball. Met al dat moois is het makkelijk om spullen in je mandje te klikken die je wel mooi vindt, maar eigenlijk niet passen bij het totale plaatje of bij jouw stijl. Daarom: ga af en toe gaan kijken naar het overzicht van je voorjaarshuis mandje en herbekijk of je gekozen spullen wel passen binnen de look en feel waarvoor je gaat. Wat ook heel goed kan helpen: maak een collage of moodboard van je gekozen spullen. Zo spot je meteen heel eenvoudig de niet-passende items.

Mix and match

Ga voor een mix tussen groot en klein. Grotere meubels zoals een zetel, een bijzettafel, een kachel voor de tuin of een statement-lamp en kleinere spullen, die van je huis een echte thuis maken. Het zit ‘m vaak in de details. Een leuk frame voor aan de muur, toffe borden om je tafel te dekken, kaarsen, vazen of plantjes. Vergeet ze dus zeker niet. Zorg bij dit alles dat er een mooi geheel ontstaat tussen gekozen kleuren, vormen en materialen.

Wens je wenslijst

Niet onbelangrijk: selecteer spullen die je effectief zelf zou kopen. Tuurlijk mag je hierbij je ogen soms dichtknijpen als je voorbij de prijs scrolt, maar ga voor interieurspullen die je echt zou willen voor je woning. Zo ben je zeker dat, indien je wint, je niet meteen een garage-verkoop moet organiseren.

Mijn voorjaarshuis

Ik selecteerde mijn favoriete items aan de hand van mijn eigen tips. Mijn voorjaarshuis begint dus al vorm te krijgen!

vtwonen voorjaarshuis aurelie

Handdoekhouder en spiegel met marmeren blok van Menu, groene 3-zit van vtwonen, handdoek en kussens van Ferm Living, bijzettafel van Universo Positivo, poster varen van Sparkling Paper, spiegel van Hay, porseleinen bord en hangstoel van HKliving.

Over Aurélie van lovelifelovefashion.be

Digital Marketing Assistent en Grafisch Designer by day, blogster by night. Aurélie Van Houte creëerde lovelifelovefashion.be in 2013, en heeft sindsdien nog geen seconde spijt gehad. Ze houdt van het leven, mode, lolcats én interieur. Voor vtwonen probeert ze de dromen die op haar bucketlist #projecthometobe staan waar te maken. Ze pimpt meubeltjes, spaart voor de leukste interieuritems en creëert zo een echte thuis in haar eigen appartement in hartje Gent.

nog meer: bloggers