Designshoppen aan de Belgische kust doe je bij TORP.

Het lief en ik shoppen al enkele jaren met graagte bij TORP. Toen we van zaakvoerders Stéphanie en Wannes vernamen dat ze verhuisden en een nieuwe showroom van maar liefst 1200m2 openden, kon ik mijn enthousiasme dan ook moeilijk onder stoelen of banken steken. Zoveel moois op een boogscheut van onze voordeur. Geweldig!

Strandwandeling combineren met design

De nieuwe winkel vond zijn stek in een prachtig industrieel getint nieuwbouwpand met zicht op de golfterreinen van Golf Ter Hille in Oostduinkerke. Alleen dat op zich is een bezoekje waard. Op de gelijkvloers, -1 en +1 vind je de winkel terug, op +2 wonen Stéphanie en Wannes zelf.

In de winkel vind je een mix van hoogstaande en iconische meubelstukken en inspirerende on-trend designmerken zoals: Gubi, Kristalia, Menu, Muuto, Artisan, Bultin, Pastoe, AYTM, Hay, Fritz Hansen en nog heel wat meer. Daarnaast kun je ook terecht voor de laatste trends in outdoor furniture. En ook meer en meer accessoires vinden zijn weg naar de winkel. Gooi daarbovenop nog eens een geweldige service en persoonlijk advies en je snapt direct waarom wij hier steevast ons designgerief shoppen. Bovendien is TORP steeds open op zondag, dus ideaal om een strandwandeling te combineren met een portie designinspiratie, niet?

Praktisch

TORP.
Nieuwpoortsteenweg 68
8670 oostduinkerke
http://www.torp.be
open ma/don/vrij/zat: 10-12h & 14-18h // zondag: 14-18h
dinsdag & woensdag enkel op afspraak

Over Eliza van Ergenstussenin.be

Eliza De Waele heeft drie grote passies: schrijven, interieur en de Belgische kust. Voor vtwonen schrijft ze over woonschatten aan zee, want als local kent ze de leukste plekjes en vindt ze de mooiste schelpjes om haar huis te decoreren. Sinds maart 2012 vind je haar ook op haar eigen blog Ergenstussenin, waar ze alles deelt over interieur, styling en de renovatie van haar huis.

Bron: Tekst & fotografie Eliza De Waele

nog meer: bloggers