Stadswoning in Rotterdam

Geluk zit in kleine dingen. En zo is het ook met woongeluk. Het ochtendlicht dat zo mooi over de ontbijttafel strijkt, samen thuis zijn en niks moeten… Lenneke en Joey vonden het in hun charmante hoekwoning.

Eigen handtekening

En toen waren Lenneke en Joey in het bezit van een huis waar nog werk aan was, terwijl ze naar eigen zeggen geen klussers zijn. Toch deden ze zo veel mogelijk zelf. Het achterstallig onderhoud in de stadswoning in Rotterdam werd aangepakt, de groene vloerbedekking ging eruit en een groot aantal emmers witte verf erin. Joey: ‘-“Na twee maanden werken, trokken we hier in, maar toen was alleen onze slaapkamer klaar! We hebben lang op een werf gezeten, douchten op het werk of bij vrienden… Nu vraag ik me weleens af hoe we het allemaal hebben gedaan.” Lenneke: “Pas sinds Lore er is, heb ik het gevoel dat het huis af is. En dan nog bedenk ik steeds een nieuw project. Ik vind het leuk om met de inrichting bezig te zijn en dingen te veranderen. Ik kies vaak voor kleur, val op zachte tinten. En ik ben een verzamelaar van tweedehands spullen. Mijn inbreng is vooral warm en knus, die van Joey eerder strak.” Joey: “Het is een mooie mix geworden. Allebei vinden we het belangrijk dat het interieur een eigen handtekening heeft. Veel meubels hebben we daarom zelf ontworpen en laten maken.”

Shoppen in de stijl van…

Lenneke en Joey maakten van een verouderde hoekwoning een eigentijds familiehuis vol comfort, warmte en persoonlijkheid. Hou jij daar ook van?  Met onderstaande producten shop je in de stijl van Lenneke en Joey.

Stijl van Lenneke en Joey
Bron: vtwonen 4-2016 | Fotografie Jansje Klazinga | Styling Emmy van Dantzig | Tekst Carla Robben

nog meer: binnenkijken