Jaren 30 huurwoning in Amersfoort

Ze droomden van een plek om te wonen en te werken. 
Die hebben Marcel en Sietske nu, in de jaren 30 huurwoning die ze zelf gerenoveerd hebben. Bij mooi weer vieren ze er zelfs minivakanties, in de buitenkamer in de open lucht.

Zondag = rustdag

Zondag is de enige dag dat Sietske en Marcel allebei vrij zijn. Door de week en op zaterdag is Sietske te vinden in haar wellness-salon op de begane grond van het pand, terwijl Marcel in de nok van het huis werkt aan nieuwe ontwerpen voor zijn label M.OSS design. Op de enige rustdag van de week gaat de platenspeler aan en duiken Sietske en Marcel diep weg in de kussens van hun loungezetel. Sietske: “Marcel was vroeger dj en heeft een grote verzameling platen. Onze vintage werkbank in de woonkamer fungeert als draaitafel.”

Van heinde en dichtbij

Sietske: “Zowat alles wat hier staat hebben we gevonden op Marktplaats, vintage markten of heeft Marcel zelf gemaakt. Als we op vakantie in Frankrijk zijn, zoeken we altijd een paar markten op. Zo namen we vorig jaar een oude fabriekslamp mee, die nu op de overloop hangt. 
In Milaan kwamen we toevallig op een vintage markt terecht met mooie vintage koffers en oude scooters. Stom dat we toen niet met de auto waren! Marcels ouders wonen in Australië. Na een reis daar hebben we prachtige olielampen meegenomen.”

Shoppen in de stijl van…

Marcel en Sietske. Ze mixen graag jaren 50 invloeden met moderne meubels en voegen ook zelf eigengemaakte meubels toe. Hou jij hier ook van? Met onderstaande producten shop je in de stijl van Marcel en Sietske.

vintage

Bron: vtwonen 2-2016 | Fotografie Louis Lemaire (Insidehomepage.com) | Styling Esther Jostmeijer | Tekst Floor Roelvink, Liselotte Flu

nog meer: binnenkijken