Gewonnen: een complete make-over met woongoed van wehkamp.nl

Liesbeth en Mark hadden hun huis van boven tot onder verbouwd. Prachtig, maar door de weinige meubels oogde de benedenverdieping wat kaal. Dus deden ze mee aan de vtwonen woonwens van wehkamp.nl. En ze wonnen een make-over! Naast een royale loungebank en XL eettafel kregen ze tal van mooie sfeermakers. “Het voelt nu echt als ons thuis.”

Make-over van een jaren 30 kerk

“Tijdens de zomervakantie las ik in vtwonen de oproep voor de woonwens van wehkamp.nl”, vertelt Liesbeth enthousiast. “Daar ga ik aan mee doen”, dacht ik meteen. Het kwam als geroepen, omdat we wel nieuwe meubels en accessoires konden gebruiken.” Liesbeth, Mark en hun drie kinderen waren twee weken daarvoor in hun nieuwe huis getrokken. Een kerkje uit de jaren dertig, dat in het geboortedorp van Liesbeth staat. “Voor wij het kochten, zat er ongeveer dertig jaar de openbare bibliotheek van het dorp in. Als kind kwam ik hier vaak. Ik weet nog waar de kinderboeken stonden en het geluid van de deur die open en dicht gaat, is nog steeds hetzelfde. Die herinneringen maken het extra speciaal dat wij hier nu wonen.”

Binnenkijken bij de winnaars’ make-over

De zithoek met de bank van Montel is de nieuwe favoriete plek van het hele gezin. Nieuwe tafel en stoelen van Piet Hein Eek met accessoires, krukjes en lampen maak je je werkplek gezellig. Dikke hamamdoeken van Sissy Boy voor in de badkamer. Combineer wit servies met stoere houten snijplanken

 

Bron: vtwonen december 2013 | Fotografie James Stokes | Styling Judith Dekker

nog meer: binnenkijken