Eengezinswoning in Katwijk

Vroeger ging Roos al met haar vader rommelmarkten af, nu heeft ze in Daniël een bondgenoot gevonden. Ook als het op dingen zelf maken aankomt.”‘We houden van items met een verhaal.”

Instagramverslaafd

“Het is een verslaving: ik ben gék op spullen met een verhaal. Ik zie zo vaak mooie dingen die ik echt niet kan laten liggen. Maar mocht ik alles zelf houden, dan zou het huis overvol zijn. Gelukkig vind ik het ook 
superleuk om mijn vondsten met anderen te delen en het verhaal bij een ander verder te laten leven. Tijdens mijn laatste zwangerschap zat ik noodgedwongen veel thuis en kwam een vriendin met het idee om eens op Instagram te kijken. Dat heb ik geweten: ik heb er een nieuwe verslaving bij. Tegenwoordig verkoop ik een deel van mijn vondsten op Instagram.”

De beuk erin

De eengezinswoning van Roos en Daniël staat in een jarenzeventigwijk en ligt wat verstopt tussen een aantal appartementen. In eerste instantie niet hun voorkeurslocatie, maar na het zien van een oase aan groene tuinen en de verrassend ruime kamers, waren ze op slag verliefd. Vereiste bij de aankoop van een huis was ook een tuin op het (zuid)westen en een garage voor de motoren van Daniël. Check. Check. “Maar waar ik vooral voor viel, is de overzichtelijkheid van dit huis. Van huizen met rare nissen word ik onrustig. Dit huis heeft strakke lijnen. Die logische manier van bouwen geeft rust.”

Shoppen in de stijl van…

Roos en Daniël. Het stel houdt van een fris vintage, industrieel en doorleefd huis. Jij ook? Shop hieronder in de stijl van Roos en Daniël.

Stijl-van-Daniel-en-Roos-vintage

Bron: vtwonen 13-2015 | Fotografie Jeltje Fotografie | Tekst Els Meyer

nog meer: binnenkijken