Binnenkijken in een 2-onder-1-kapwoning in boho-sfeer

Dat Vincent en Karin heel wat surfspots in Spanje en Portugal bezochten, heeft zo z’n invloed gehad op hun jaren 60 huis. Dat kreeg een flinke dosis van de sfeer en stijl van die relaxte hang outs.

Tijdloos

We willen graag bewust omgaan met wat we hebben. No waste, met respect voor de natuur. Wat we hebben is goed en dan veranderen we hier en daar wel weer eens wat met een accessoire. De nieuwe zetel is tijdloos door het leer. De stoelen aan de houten tafel zijn bekleed met leer en grof geweven katoen en op de betonnen vloer liggen vloerkleden van sisal en dikke wol.

Stoer en natuurlijk

We zijn niet zo van het lieve. Stoer en natuurlijk past ons beter, met verschillende stijlen door elkaar. Een beetje die losse boho-sfeer. Vincent houdt erg van kitesurfen en onze dochter is gek op surfen. Ik denk dat het daar ook vandaan komt. De relaxte, vrije sfeer van surfspots aan de kust van Spanje en Portugal.

Shoppen in de stijl van

Hanglamp van HKliving, spiegel van Madam Stoltz (uitverkocht), theepot van Le Creuset, kussen van Malagoon, vloerkleed van Storebror, mand van Bloomingville, lampenkap van Madam Stoltz, wandrek van Umbra (uitverkocht).

Bron: vtwonen binnenkijken special 2017 | Fotografie Katja Venema | Styling Geertje Planken

nog meer: binnenkijken