vtwonen

Keuken van Ellen in Leuven

waar: Leuven
bewoner(s): Ellen
welke stijl omschrijft jouw keuken het best?: basic
hoe belangrijk is jouw keuken?: Het is een echte woonkeuken, dus er wordt gekookt en gebakken, gegeten, gelezen, geknutseld, op de laptop gewerkt, gefeest, ...
inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)
waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: We hebben de keuken zelf ontworpen en uitgetekend en door keuken- en interieurbouwer Vrij Interieur in Meerhout naar ons plan laten uitvoeren (2011).
vaatwasser: Siemens
koelkast: Whirlpool
oven: Whirlpool
fornuis: Whirlpool
afzuigkap: weet niet
tips: - Wees niet bang om ook in de keuken een houten vloer te leggen: het geeft zoveel warmte aan je keuken!
- Door de spatwand te schilderen met lakverf in dezelfde kleur als de muren, creëer je een perfect schoon te houden spatwand, die mooi opgaat in de rest van de wand en er, anders dan bv. tegels, minder "keuken-achtig" uitziet en de keuken ruimer maakt.
- Tot slot: als je de lage kastenwand en/of eiland een 5-tal centimeter hoger maakt dan de standaard 90 cm, win je niet alleen ruimte in je kasten, maar ook in je vaatwasser!

omschrijving

Doordat we heel de achterbouw vernieuwd hebben, en hierbij vooral voor wit en licht hout kozen, hebben we nu een heel ruime en lichte keuken. We hebben ze volledig naar onze eigen wensen ontworpen en ingericht. We kozen er voor de geoliede parketvloer ook in de keuken te leggen en zijn hier heel blij mee omdat het veel warmte geeft en van de keuken meer een echte leefruimte maakt. Ook de greeploze, dressoirachtige ladekasten dragen hiertoe bij. Ook blij zijn we met de warmhoudlade onder de inbouw-microgolf, die niet alleen heel handig is, maar er ook voor zorgt dat de oven en microgolfoven mooi uitgelijnd zijn.

Vorige artikel Volgende artikel

Laat jouw keuken zien

Upload jouw foto's

Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties