Keuken van Annelies Wesenbeek in Deurne (Antwerpen)

waar: Deurne (Antwerpen)

bewoner(s): Annelies Wesenbeek

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Absoluut het hart van ons huis en er wordt naar hartelust gekookt.

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: We hebben de kastenwand laten tekenen door een vriendin die technisch tekenaar is en vervolgens op maat laten maken door Van der Gucht HOUTSHOP in Temse.

vaatwasser: Siemens

koelkast: Samsung

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Ga voor datgene, dat ene materiaal dat je echt graag wilt, waar je verliefd op bent, ook al kost het iets meer. Achteraf ben je echt blij dat je op dat moment meer geïnvesteerd hebt, ook al was het geld bijna op. Wij hebben uiteindelijk 1000 euro meer betaald voor het balkenhoutfineer van onze kastenwand, omdat we dat zoveel mooier vonden dan gewone eikenfineer. Het geld was echt bijna op en we konden met die 1000 euro echt nog veel andere dingen verwezenlijken die nodig waren, maar achteraf zijn we zo blij dat we die keuze toen gemaakt hebben. Ook al waren we toen zo bang dat we fout zaten. We kijken nog steeds elke dag verliefd naar onze kastenwand.

Omschrijving

omschrijving

We hebben alles zelf gedaan, van de vloer tegelen tot het betonnen aanrecht (bekisting zelf gemaakt, beton gegoten, behandeld met epoxy-vernis). De kastenwand hebben op maat laten maken maar zelf geplaatst. Onze mooie porseleinen gootsteen is een `recup` pareltje dat we ergens vonden nadat het gedumpt werd. Ik zou wel nog graag een likje verf boven de spatwand zien, maar ik ben er nog niet uit voor welke kleur ik wil gaan en daar moet ook eerst nog voor gespaard worden. Ons budget is vrijwel op en er zijn andere dingen die meer prioritair zijn 🙂

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!