Esther uit Wijchen

Omschrijving:

Afgelopen zondag hebben we de nieuwe tienerkamers van onze meidentweeling van 13 geopend met een cupcake-party. Na jaren op dezelfde kamer geslapen te hebben in een stapelbed van Lifetime, waren ze toe aan een eigen kamer die ze naar eigen smaak in konden richten. Hier hadden ze allebei hun eigen ideeën over. Voor Nienke hebben we de zolderkamer verbouwd en 3 Velux dakramen laten plaatsen. Nienke wilde graag een neutrale kamer met lila accenten. De oude kast van opa hebben we wit geverfd en de achterkant hebben we met plakfolie beplakt. Andere lila accenten hebben we met kussentjes, dekbedovertrek en rolgordijnen aangebracht. Op de foto’s ziet u het resultaat. Nienke is superblij met haar eigen tienerkamer!
Helaas heb ik gisteren pas de Ariadne Kinderen gekocht waarin stond dat je de foto’s kon uploaden. Vandaar dat ze niet eerder geplaatst zijn.

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!